Privacy policy

Dit privacybeleid maakt de privacypraktijken voor Atelier Rebul Bvba op de Website bekend (hierna: het "Privacybeleid"). Aangezien we ons inzetten om uw persoonlijke gegevens te beschermen, zullen we in dit privacybeleid uitleggen hoe we uw persoonlijke gegevens zullen behandelen en dit in overeenstemming met de Belgische wet van 8 december 1992 betreffende de bescherming van de persoonlijke levenssfeer in verband met de verwerking van persoonlijke gegevens, zoals kan van tijd tot tijd worden gewijzigd en bijgewerkt in overeenstemming met Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens en over de gratis verkeer van dergelijke gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46 / EG vanaf het moment van inwerkingtreding (hierna de "privacywet" genoemd).

Dit privacybeleid stelt ons in staat om open en transparant te zijn, zodat u zinvolle keuzes kunt maken over het gebruik van uw persoonlijke gegevens.

Ons privacybeleid legt uit:

  • Welke persoonsgegevens worden verzameld
  • Hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en met wie deze kunnen worden gedeeld
  • Uw rechten met betrekking tot de verzamelde informatie

Uw persoonsgegevens worden verzameld en verwerkt door Atelier Rebul Bvba, een Belgisch bedrijf met maatschappelijke zetel te B-3560 Lummen, Bosstraat 69 en bekend bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (hierna: CBE) onder nummer 0672.632.543.

Dit privacybeleid moet samen worden gelezen met onze gebruiksvoorwaarden voor advies en gebruiksvoorwaarden voor een vaste prijs. We behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in ons privacybeleid. De meest recente versie van ons privacybeleid is altijd beschikbaar op onze website.

Dit privacybeleid is voor het laatst herzien en bijgewerkt op 7 mei 2020. Door onze website te gebruiken, geeft u ons toestemming om uw persoonlijke gegevens te verzamelen voor de doeleinden zoals aangegeven in dit privacybeleid.

Welke persoonsgegevens verzamelen we? We verzamelen verschillende soorten persoonsgegevens:

  • Persoonsgegevens die u ons verstrekt: bijvoorbeeld uw naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer wanneer u deze informatie invoert in het contactformulier en eventuele aanvullende informatie als gevolg van de aankoop van diensten.

Persoonlijke gegevens die we verkrijgen door uw gebruik van onze website of diensten:

  • Loginformatie: we slaan bepaalde gegevens op in serverlogboeken, waaronder, maar zijn niet beperkt tot: Internet Protocol-adres; Browser-informatie; De externe website die u heeft doorverwezen; De pagina's die u op onze website hebt bezocht; Tijd en datum van elke door u bezochte pagina; Details over hoe u onze diensten gebruikt.
  • Cookies: cookies zijn gegevensbestanden die op uw apparaat of computer worden geplaatst en bevatten vaak een anonieme unieke identificatie. Voor meer informatie over cookies en hoe u cookies kunt uitschakelen, gaat u naar http://www.allaboutcookies.org. 
  • Apparaatinformatie: we kunnen apparaatspecifieke informatie verzamelen, bijv. serienummer, hardwaretype, versie etc.
  • Lokale opslag: met behulp van browserwebopslag, applicatiegegevenscaches en andere mechanismen op uw apparaat kunnen we uw gegevens verzamelen en opslaan (inclusief persoonlijke gegevens)
  • Webbakens: "tags" en "pixels" zijn elektronische bestanden die worden gebruikt om informatie vast te leggen over hoe u door de site bladert.
  • Online aankopen: Om uw online aankoop via onze webshop te verwerken, wordt de volgende informatie gebruikt. uw naam, contactgegevens, afleveradres, telefoonnummer, e-mail, tijdstip van aankoop, de inhoud van uw aankoop, betalingsmethode, bankgegevens, kortingscode (indien van toepassing).
  • Nieuwsbrief: om u een nieuwsbrief op maat te bieden, worden gegevens zoals uw naam, leeftijd, adres en aankoopgeschiedenis gebruikt.

 

Hoe gebruiken we uw persoonsgegevens? We gebruiken uw persoonsgegevens om onze diensten te leveren, onderhouden, beschermen, promoten en verbeteren en om nieuwe te ontwikkelen. Uw persoonlijke gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is om de doelen te bereiken waarvoor ze zijn verzameld. We kunnen uw persoonlijke gegevens gebruiken om: met u te communiceren, namelijk door feedback te geven op uw vragen via het contactformulier en om te reageren op uw sollicitaties; u voorzien van informatie of advertenties met betrekking tot onze producten of diensten; het gebruik van onze diensten aan u op de website te promoten. 

We delen uw persoonlijke gegevens niet tenzij u daarvoor toestemming heeft gegeven.

Houd er rekening mee dat als u op een knop voor sociale media klikt, de aanbieder van sociale media uw persoonlijke gegevens kan verzamelen. In dat geval is het privacybeleid van een dergelijke aanbieder van toepassing.

Om juridische redenen: we kunnen persoonsgegevens delen om te voldoen aan toepasselijke wet- of regelgeving of om een bevel van een bevoegde toezichthoudende instantie op te volgen. Met entiteiten die persoonsgegevens voor ons verwerken: Deze entiteiten mogen de persoonsgegevens alleen verwerken in onze instructies en voor de doeleinden die nodig zijn om de doeleinden van de verwerking te bereiken. Deze entiteiten zijn evenzeer gebonden aan de privacywet.

Uw persoonlijke informatie delen 

We delen uw persoonlijke informatie met derden om ons te helpen uw persoonlijke informatie te gebruiken, zoals hierboven beschreven. We gebruiken bijvoorbeeld Shopify om onze online winkel van stroom te voorzien - u kunt hier meer lezen over hoe Shopify uw persoonlijke informatie gebruikt: https://www.shopify.com/legal/privacy. We gebruiken ook Google Analytics om ons te helpen begrijpen hoe onze klanten de site gebruiken - u kunt hier meer lezen over hoe Google uw persoonlijke informatie gebruikt: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. U kunt zich hier ook afmelden voor Google Analytics: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Klaviyo wordt ook gebruikt als hulpmiddel om onze mailings te versturen en om de status van uw bestelling te updaten U kunt hier meer lezen over hoe Klaviyo uw persoonlijke informatie gebruikt: https://www.klaviyo.com/privacyIn het geval dat u een bestelling heeft geplaatst, worden uw contactgegevens, adres en alle andere noodzakelijke informatie om uw bestelling te voltooien, gedeeld met onze logistieke partner Montapacking. 

Ten slotte kunnen we uw persoonlijke informatie ook delen om te voldoen aan toepasselijke wet- en regelgeving, om te reageren op een dagvaarding, huiszoekingsbevel of ander wettig verzoek om informatie die we ontvangen, of om onze rechten anderszins te beschermen. 

Gedragsreclame 

Zoals hierboven beschreven, gebruiken we uw persoonlijke informatie om u gerichte advertenties of marketingcommunicatie te bieden waarvan we denken dat ze interessant voor u kunnen zijn. Voor meer informatie over hoe gerichte advertenties werken, kunt u de educatieve pagina van het Network Advertising Initiative ("NAI") bezoeken op http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work. 

Via onderstaande links kunt u zich afmelden voor gerichte advertenties: 

- Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads 

- Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous 

Bovendien kunt u zich afmelden voor sommige van deze services door naar de opt-out-portal van de Digital Advertising Alliance te gaan op: http://optout.aboutads.info/.

Niet volgen 

Houd er rekening mee dat we de gegevensverzameling en het gebruik van onze Site niet wijzigen wanneer we een Do Not Track-signaal van uw browser zien.

Jou rechten 

Als u een Europese inwoner bent, heeft u het recht op toegang tot persoonlijke informatie die wij over u hebben en om te vragen dat uw persoonlijke informatie wordt verbeterd, bijgewerkt of verwijderd. Als u van dit recht gebruik wilt maken, neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens. 

Bovendien, als u een Europese inwoner bent, merken we op dat we uw informatie verwerken om te voldoen aan de contracten die we mogelijk met u hebben (bijvoorbeeld als u een bestelling plaatst via de site), of anderszins om onze legitieme zakelijke belangen die hierboven zijn vermeld na te streven. Houd er bovendien rekening mee dat uw gegevens buiten Europa worden overgedragen, ook naar Canada en de Verenigde Staten. 

Dataretentie 

Wanneer u een bestelling plaatst via de Site, bewaren wij uw Bestelinformatie voor onze administratie, tenzij en totdat u ons vraagt om deze informatie te verwijderen. 

Veranderingen 

We kunnen dit privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken om bijvoorbeeld veranderingen in onze praktijken weer te geven of om andere operationele, wettelijke of regelgevende redenen.

Contactgegevens

Als u vragen heeft over de verwerking van uw persoonlijke gegevens, of als u een verzoek wilt indienen om toegang te krijgen tot, wijziging of verwijdering van uw persoonlijke gegevens, of als u bezwaar wilt maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens kunt u ons een e-mail sturen op info@atelierrebul.be. Wij zullen u zo snel als redelijkerwijs mogelijk de relevante informatie of een antwoord geven, maar in ieder geval niet later dan 30 dagen na ontvangst van het verzoek in geval van een verzoek om toegang en 30 dagen na indiening in geval van bezwaar tegen de verwerking of een verzoek tot wijziging of verwijdering.

Dit is het Cookiebeleid voor Atelier Rebul, toegankelijk via www.atelierrebul.be

Wat zijn cookies

Zoals bij bijna alle professionele websites gebruikelijk is, gebruikt deze site cookies, dit zijn kleine bestandjes die naar uw computer worden gedownload, om uw ervaring te verbeteren. Deze pagina beschrijft welke informatie ze verzamelen, hoe we deze gebruiken en waarom we deze cookies soms moeten opslaan. We zullen ook delen hoe u kunt voorkomen dat deze cookies worden opgeslagen, maar dit kan bepaalde elementen van de sitefunctionaliteit downgraden of 'breken'.

Zie voor meer algemene informatie over cookies het Wikipedia-artikel over HTTP-cookies.

Hoe we cookies gebruiken

We gebruiken cookies om verschillende redenen die hieronder worden beschreven. Helaas zijn er in de meeste gevallen geen industriestandaard opties om cookies uit te schakelen zonder de functionaliteit en functies die ze aan deze site toevoegen volledig uit te schakelen. Het wordt aanbevolen om alle cookies te laten staan als u niet zeker weet of u ze nodig heeft of niet voor het geval ze worden gebruikt om een dienst te verlenen die u gebruikt.

Cookies uitschakelen

U kunt het plaatsen van cookies voorkomen door de instellingen in uw browser aan te passen (zie de Help van uw browser voor meer informatie hierover). Houd er rekening mee dat het uitschakelen van cookies de functionaliteit van deze en vele andere websites die u bezoekt, beïnvloedt. Het uitschakelen van cookies resulteert meestal ook in het uitschakelen van bepaalde functionaliteit en functies van deze site. Daarom wordt aangeraden om cookies niet uit te schakelen.

De cookies die we plaatsen

  • Accountgerelateerde cookies Als u een account bij ons aanmaakt, zullen we cookies gebruiken voor het beheer van het aanmeldingsproces en de algemene administratie. Deze cookies worden meestal verwijderd wanneer u uitlogt, maar in sommige gevallen blijven ze achter om uw sitevoorkeuren te onthouden wanneer u uitlogt.
  • Aanloggerelateerde cookies We gebruiken cookies wanneer u bent ingelogd, zodat we dit feit kunnen onthouden. Dit voorkomt dat u elke keer dat u een nieuwe pagina bezoekt, moet inloggen. Deze cookies worden meestal verwijderd of gewist wanneer u uitlogt om ervoor te zorgen dat u alleen toegang heeft tot beperkte functies en gebieden wanneer u bent ingelogd.
  • E-mailnieuwsbrieven gerelateerde cookies Deze site biedt nieuwsbrief- of e-mailabonnementsservices en cookies kunnen worden gebruikt om te onthouden of u al bent geregistreerd en of bepaalde meldingen moeten worden weergegeven die mogelijk alleen geldig zijn voor geabonneerde / niet-geabonneerde gebruikers.
  • Bestellingen die gerelateerde cookies verwerken Deze site biedt e-commerce- of betalingsfaciliteiten en sommige cookies zijn essentieel om ervoor te zorgen dat uw bestelling tussen pagina's wordt onthouden, zodat we deze correct kunnen verwerken.
  • Enquête-gerelateerde cookies Van tijd tot tijd bieden we gebruikersonderzoeken en vragenlijsten om u interessante inzichten, nuttige hulpmiddelen te bieden of om ons gebruikersbestand nauwkeuriger te begrijpen. Deze enquêtes kunnen cookies gebruiken om te onthouden wie al aan een enquête heeft deelgenomen of om u nauwkeurige resultaten te geven nadat u van pagina bent veranderd.
  • Formuliergerelateerde cookies Wanneer u gegevens indient via een formulier zoals dat op contactpagina's of commentaarformulieren, kunnen cookies worden ingesteld om uw gebruikersgegevens te onthouden voor toekomstige correspondentie.
  • Cookies voor sitevoorkeuren Om u een geweldige ervaring op deze site te bieden, bieden we de functionaliteit om uw voorkeuren in te stellen voor hoe deze site werkt wanneer u deze gebruikt. Om uw voorkeuren te onthouden, moeten we cookies instellen zodat deze informatie kan worden aangeroepen wanneer uw interactie met een pagina wordt beïnvloed door uw voorkeuren.

Cookies van derden

In sommige speciale gevallen gebruiken we ook cookies van vertrouwde derde partijen. In de volgende sectie wordt beschreven welke cookies van derden u via deze site kunt tegenkomen.

  • Deze site maakt gebruik van Google Analytics, een van de meest wijdverspreide en vertrouwde analyse-oplossingen op internet om ons te helpen begrijpen hoe u de site gebruikt en manieren waarop we uw ervaring kunnen verbeteren. Deze cookies kunnen dingen bijhouden, zoals hoe lang u op de site en de pagina's die u bezoekt zodat we boeiende inhoud kunnen blijven produceren. Voor meer informatie over Google Analytics-cookies, zie de officiële Google Analytics-pagina.
  • Af en toe testen we nieuwe functies en brengen we subtiele wijzigingen aan in de manier waarop de site wordt afgeleverd. Wanneer we nog steeds nieuwe functies testen, kunnen deze cookies worden gebruikt om ervoor te zorgen dat u een consistente ervaring krijgt terwijl u op de site bent, terwijl we ervoor zorgen dat we begrijpen welke optimalisaties onze gebruikers het meest waarderen.
  • Omdat we producten verkopen, is het voor ons belangrijk om statistieken te begrijpen over hoeveel bezoekers van onze site daadwerkelijk een aankoop doen en als zodanig is dit het soort gegevens dat deze cookies zullen volgen. Dit is belangrijk voor u omdat het betekent dat we nauwkeurig zakelijke voorspellingen kunnen doen waarmee we onze advertentie- en productkosten kunnen controleren om de best mogelijke prijs te garanderen.
  • We gebruiken op deze site ook social media buttons en / of plugins waarmee je op verschillende manieren verbinding kunt maken met je sociale netwerk. Om deze te laten werken, zijn de volgende sociale mediasites inclusief; {Maak een lijst van de sociale netwerken waarvan de functies die u met uw site heeft geïntegreerd ?: 12}, cookies via onze site zullen plaatsen die kunnen worden gebruikt om uw profiel op hun site te verbeteren of om bij te dragen aan de gegevens die ze bewaren voor verschillende doeleinden die worden beschreven in hun respectieve privacy beleid.

Meer informatie

Hopelijk heeft dat dingen voor u verduidelijkt en zoals eerder vermeld, als er iets is waarvan u niet zeker weet of u het nodig heeft of niet, is het meestal veiliger om cookies ingeschakeld te laten voor het geval het een interactie heeft met een van de functies die u op onze site gebruikt.

Als u echter nog steeds op zoek bent naar meer informatie, kunt u contact met ons opnemen via een van onze favoriete contactmethoden:

  • Door deze link te bezoeken: https://www.atelierrebul.be/policies/privacy-policy