My-Home / My-Spa Collection - Atelier Rebul

My-Home / My-Spa Collection

Een verrijkende ervaring voor alle zintuigen. Dat is hoe we onze My-Home / My-Spa Collection het best kunnen omschrijven.

Van authentieke nostalgische zeepbollen tot verfijnde douchegels werd dit gamma zorgvuldig opgebouwd aan de hand van doorontwikkelde formules en natuurlijke ingrediënten. Enkel het beste is goed genoeg voor onze huid en we verzekeren u dat het samenspel van activerende bestanddelen en verfrissende aroma’s u zal doen opleven als nooit tevoren.

Wist u trouwens dat onze producten volledig vrij zijn van parabenen en minerale oliën?

Onze My Spa collectie bestaat uit een bodycream, een bodylotion, een showergel, een handcrème, een liquid soap en een vaste zeepbol. Allen beschikbaar in een ruime keuze aan geuren.

21 september 2021 — Ilya Slijters
Bereket Collectie - Atelier Rebul

Bereket Collectie

Bereket Collectie

Ontsteek je innerlijke vuur en put nieuwe energie uit de bron die onze Bereket collectie voor je opent. De rijke kern van kruidnagel, delicate fresia en frambozen wordt aangevuld met de zoete frisheid van citroen en granaatappel.

Samen met subtiele noten van kaneel, magnolia en vanille, draagt de geur een aanstekelijke vitaliteit met zich mee en helpt ze om je terug helemaal in de juiste mindset te brengen.

Wist je dat deze geur nog maar pas in ons aanbod te vinden is? Wees één van de eersten om ze te ontdekken!

11 augustus 2021 — Ilya Slijters
1895 Collectie - Atelier Rebul

1895 Collectie

1895 Collectie

Met de 1895 collectie brengen we een eerbetoon aan het oprichtingsjaar van Atelier Rebul. Puttende uit een uitgebreid archief aan formules en voorschriften, koppelden we de farmaceutische geschiedenis van het merk aan de bloemen en planten die al sinds jaar en dag door Atelier Rebul gebruikt worden omwille van hun helende werking.

De geur begint met een heldere, frisse eerste indruk van mandarijn, bergamot en citroen. Vervolgens vloeit ze langs bloemengeuren en een hint van rabarber naar diepere noten van eikenmos, vetiver en cederhout. Zo krijgt 1985 haar kalmerend en verlichtend aroma.

Wist je dat de slang en de kelk in het embleem van de 1895 collectie respectievelijk de onsterfelijkheid en helende werking symboliseren?

11 augustus 2021 — Ilya Slijters
Pera Collectie - Atelier Rebul

Pera Collectie

Pera Collectie

Genoemd naar de geboorteplaats van Atelier Rebul, het Pera district in Istanbul, zorgt deze unieke geur voor de verbinding tussen oost en west.

Met initiële elementen van gember, roze peper en jasmijn, orchidee, lelie en rozen, verken je de “grande rue de Pera” met zijn kunst, cultuur en mode. Vervolgens verdwaal je dieper in de kleine straatjes van deze ongelofelijk kleurrijke buurt en ervaar je de kerngeuren van leder, sandelhout, patchoeli, amber en zacht bedwelmende wierook.

Wist je dat de eerste Atelier Rebul farmacie al in 1895 werd opgericht op de Grande rue de Pera?

11 augustus 2021 — Ilya Slijters
Istanbul Collectie - Atelier Rebul

Istanbul Collectie

Sluit je ogen en bezoek de bruisende bazaars en badhuizen van Turkije’s grootste metropool dankzij onze Istanbul Collectie. De stad vormt de culturele brug tussen het herkenbare westen en het mysterieuze oosten, en introduceert je aan typische aromatische elementen.
11 augustus 2021 — Ilya Slijters